Lisa bot

 

Super fijn geholpen door Koen en Rianne. Zij vullen elkaar helemaal aan waardoor je je echt geholpen en gehoord voelt. 

Zij hebben mij ontzettend goed geholpen, sta veel positiever in het leven en ik weet nu wat ik wil in het leven. Wat het fijne van alles is, dat je niet alleen gesprekken hebt, maar dat ze ook naar je voeding kijken, ze kunnen jou met voeding & supplementen advies helpen om ook weer met meer energie in het leven te staan, wat ontzettend helpt bij je proces. Super bedankt Koen en Rianne


Miriam en Patrick
Wij zijn ontzettend blij dat wij bij Koen en Rianne terecht zijn gekomen. Wij voelden ons meteen op ons gemak, niks is raar of gek. In ons gezin liep het niet helemaal lekker en na het traject wat we hadden genomen gaat het zoveel beter. We staan er allemaal veel positiever in helpen elkaar weer en luisteren ook veel meer naar elkaar. Zoooo blij mee.


Rick (burn-out)

Wat voelde ik mij k*t voordat ik het traject had gedaan, vond het zelf erg lastig om hulp te zoeken. Voelde mij zwak en wilde niet falen. Toch ben ik bij Koen en Rianne terecht gekomen en dat heeft mij zo ontzettend geholpen. Voelde meteen goed, het gaat nu zoveel beter met mij!