Ik ben Koen Brouwer.

 

* Zelf Sterk Coach

* Stress en Burn-out Trainer

* Ervaringsdeskundige ADHD en Burn-out

 

Ik heb er heel veel zin in om jou te gaan begeleiden met de dingen waar je tegenaan loopt en samen gaan wij er voor zorgen dat je de beste versie van jezelf gaat worden. Mijn werkwijze is positief & motiverend maar kan ook confronterend zijn. En hier geven we jou de juiste handvatten voor en samen gaan wij daarmee aan de slag. 

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in het vak coaching van individuen & gezinnen. 

 


Ik ben Rianne Brouwer. 

 

* Zelf Sterk Stressoloog

* Zelf Sterk Orthomoleculair therapeut

* Massage Therapeut (klachtgericht)

 

Ik heb er enorm veel zin in om jou te gaan begeleiden. Dit doormiddel van de juiste voeding en/of supplementen die jou kunnen ondersteunen in het proces. Samen gaan wij kijken hoe we het voor jou beter kunnen maken. Hoe je bijvoorbeeld minder stress kan ervaren, meer energie krijgt, lekkerder in je vel kan zitten, je gedachtes meer onder controle gaat krijgen etc. Samen gaan wij ervoor zorgen dat dit jou gaat helpen in het proces waar jij op dit moment in zit. 


Ik ben Leonie van Hoof

 

* Zelf Sterk Coach

* Stress en Burn-out Trainer

 

Opgeleid als forensisch criminoloog en een ervaren hulpverlener. Mijn aanpak draait om actief luisteren en kritische vragen stellen, zodat mensen zelf inzichten krijgen. Mijn doel is niet alleen om te luisteren, maar om mensen te begeleiden om hun eigen pad naar verandering en groei te vinden.

 


Ik ben Bas de Wit.

 

* Zelf Sterk gediplomeerd personal trainer

* Ervaringsdeskundige Burn-out

 

Wat lijkt het mij een ontzettende mooie uitdaging om met jou samen te gaan trainen. Begeleiden in het stukje sport wat jij nodig hebt op dat moment. Of juist door te pakken waar jij al bent zodat jij weer de positieve energie krijgt in alles wat je doet. 

Mijn trainingen zijn op een positieve en motiverende manier. Samen gaan wij kijken wat jij op dat moment nodig hebt. 

Wij Rianne en Koen zijn sinds 2014 getrouwd, hebben samen 3 prachtige dochters. Wij zijn nog steeds mega gelukkig samen maar hebben ook pittige tijden gekend. De burn-out van mij (Koen) in 2019 is daar een voorbeeld van. Na vele symptomen lichamelijk en geestelijk die wij bewust en/of onbewust negeerden kreeg ik een burn-out. Het begon met lichamelijke klachten die uit het "niets" ontstonden. Eén van die voorbeelden is dat er zenuw van mijn rib was geschoten, deze pijn stond ongeveer gelijk aan een gebroken rib, dit herstel duurde ruim 3 maanden. Vervolgens kreeg ik 6 maanden later een burn-out. Mijn lichaam zei stop! Ik heb de eerste twee weken van mijn burn-out 16 uur per dag geslapen, ik was helemaal op! Na die twee weken was ik vaker beneden. Rianne vroeg aan mij: "Kan jij misschien even stofzuigen straks? Toen Rianne terug kwam van de kinderen halen was er niet gestofzuigd. Ik zei toen: "ik wil heel graag stofzuigen maar het lukt mij gewoon niet". Voor Rianne was dit soms moeilijk te begrijpen. Wij probeerden er veel over te praten, en gingen elkaar beter begrijpen. Voor Rianne was dit ook een pittige periode. Ze stond er ineens alleen voor met drie jonge kinderen, honden, 2 paarden en ook nog werk natuurlijk.

Ik zag daarna gelukkig wel in dat het zo niet verder kon, zoals ik hiervoor leefde. Ik heb vervolgens mijn leven 180 graden gedraaid. Ik ben meer gaan praten over wat ik voelde, Ik ben op mijn voeding gaan letten en supplementen gaan nemen ter ondersteuning.

Ik ben in het begin rustig gaan wandelen en zodra ik weer meer energie had, ben ik gaan sporten. Dit is zo'n enorme positieve wending geweest dat ik op kort termijn weer kon functioneren zoals ik dat graag wilde. Door veel te praten, elkaar beter te leren begrijpen en daardoor elkaar beter te kunnen ondersteunen, hebben wij dit in 3 maanden kunnen overwinnen.

Mede door deze ervaring zijn wij super gemotiveerd om jou te helpen. En wij weten nu heel goed dat je dan zowel geestelijke als lichamelijke ondersteuning nodig hebt, zowel voor jou als voor je omgeving.